Dagje schrijfatelier

Ga je een website, pitch of presentatie voorbereiden? Iets vertellen over wie je bent en wat je doet? Dat kan nog best lastig zijn. Hoe vind je de juiste woorden? Hoe doe je jezelf recht? Vanuit schrijfatelier RAAK kan ik je helpen om dat eerlijke, oprechte verhaal vorm te geven. Een verhaal over jou, dus ook over kernwaarden, eigenschappen, vaardigheden, producten en diensten. Lijkt je dat wat?

Samen aan de slag

Het idee is eenvoudig. Je maakt vooraf een afspraak en dan plannen we een dagje in bij het schrijfatelier aan de Molenweg 27 in Hierden. Een uitstekende plek om in een ontspannen setting met elkaar aan de slag te gaan. In de ochtend maken we kennis en neem ik een interview af. Vlak voor de lunch spelen we het Merkwaardenspel van Vindjeklant.nl. Dat helpt om de juiste kernwaarden te benoemen.

 

Lunch en podcast

Na de soep en broodjes maken we een wandeling door Hierden. Bij terugkomst nemen we samen een podcast op van ongeveer een half uur. Daarin vertel je het verhaal dat we die ochtend hebben doorgesproken. Dat stukje audio krijg je uiteraard mee naar huis. Je kunt ’t op je website plaatsen of delen via sociale media. Tijdens de opname van de podcast maak ik een foto voor je post of het bericht op je site.

 

Tekst en bouwstenen

Als samenvatting van die dag krijg je per mail een verhaal van pakweg 600 woorden toegestuurd. Een bondig verhaal over wie je bent en wat je doet. Die tekst is ook te gebruiken op je site, bij de Over mij-pagina. Of bij een presentatie, bijvoorbeeld. Het is altijd fijn als iemand aandacht heeft voor jouw verhaal en goed naar je luistert. Je krijgt die dag bouwstenen mee waarmee je echt verder kunt.

Nog even op een rij.

Dagje schrijfatelier:

Prijs: 425 euro (excl. 21 % BTW)