Podcast & live interviews

Sprankelend informeren
via een podcast

Wil je jezelf op een authentieke manier presenteren? Zijn er ontwikkelingen te melden binnen je bedrijf? Heb je collega’s met een mooi verhaal? Denk dan ook eens aan de mogelijkheid van een podcast. Schrijfatelier RAAK heeft zich in korte tijd gespecialiseerd in deze audio-interviews die voor allerlei toepassingen bruikbaar zijn. Interviewer en podcastmaker Marco van den Berg vertelt je graag meer.

Podcast: luisteren
zonder afleiding

Een van de grootste voordelen van een podcast is de focus van een luisteraar. Die raakt niet afgeleid door beelden en kan het gesprek ook lekker afluisteren tijdens huishoudelijke klusjes of een lange wandeling. Niet voor niets is de podcast al een paar jaar aan een enorme opmars bezig. Ook bedrijven en organisaties ontdekken deze ‘nieuwe’ manier van communiceren. In de setting van een ontspannen vraaggesprek kan je ongemerkt veel informatie overbrengen.

 

Interview en montage voor podcast

Schrijfatelier RAAK beschikt over alle professionele apparatuur voor het opnemen en monteren van een podcast. Dat opnemen kan gewoon bij jou op locatie. Podcastmaker Marco van den Berg levert een compleet product. Niet alleen leidt hij het vraaggesprek en ondersteunt hij de geïnterviewde, ook zorgt schrijfatelier RAAK voor een kundige montage, inclusief intromuziekje, tekst voor de socials en een ‘actiefoto.

Waar publiceer je een podcast?

De podcast krijg je aangeleverd als audio-fragment, dat heel eenvoudig
is te publiceren op de eigen website. Uiteraard is het ook mogelijk om een gratis kanaal te openen op Spotify. Indien gewenst, kan schrijfatelier RAAK ook daarbij helpen. Een podcast hoeft niet per se een serie met meerdere afleveringen te zijn. Het is ook mogelijk om per thema een podcast op te nemen. Bijvoorbeeld rondom een jubileum of veranderingen binnen de organisatie.

Live interview aanvragen

 

Zoek je een live interviewer voor een thema-avond of bijzondere gelegenheid? Marco van den Berg is een ervaren gespreksleider, ook op het podium in een zaal vol publiek. Denk aan themabijeenkomsten, discussieavonden en publieke debatten waarbij toeschouwers eveneens het woord mogen voeren. Neem voor meer informatie over zo’n live interview en vraaggesprek even contact op met Marco van den Berg.

Vraag meer informatie over podcast

Meer weten over de mogelijkheden van podcast? Marco van den Berg van schrijfatelier RAAK is hier enorm enthousiast over en geeft graag antwoord op alle vragen. Neem vooral even contact op!

Voorbeelden van live interviews

Video afspelen over Marco van den Berg interview gemeente Putten wethouder Sander van Nieuwenhuizen presenteren interviewer
Video afspelen