Geschreven interviews & andere teksten

Op zoek naar een ervaren
tekstschrijver en interviewer?

Marco van den Berg is een veelgevraagd interviewer en tekstschrijver met ruim 25 jaar ervaring. Zijn visie? Een goed verhaal begint met een goed gesprek. Hij schrijft allerlei soorten teksten, maar is het meest bekend vanwege de interviews en portretten. Die maakt hij voor magazines en kranten, maar ook steeds vaker voor nieuwsbrieven en websites.

 

Verhaal met foto en podcast

Vanuit schrijfatelier RAAK werkt Marco regelmatig in opdracht van overheid, zorg en onderwijs. Naast teksten kan hij eveneens foto’s en podcasts aanleveren. Bovendien is hij 24/7 beschikbaar voor advies over journalistiek, PR en communicatie. Hoe zet je bijvoorbeeld interviews in om je doelgroep te bereiken? Vraag het Marco!

Interviews: goed doordacht en toch luchtig

Ruim twintig jaar werkte Marco bij een regionaal dagblad waar hij vele duizenden mensen interviewde. Als zelfstandig tekstschrijver en interviewer gebruikt hij die journalistieke vaardigheden inmiddels ook om organisaties en bedrijven verder te helpen. Zijn aanpak? Kies altijd voor een eerlijk verhaal; goed doordacht en toch luchtig

Hier een aantal voorbeelden! Klik om de tekst te lezen.

Interview met de voorman van Provo
Interview met de mensen van Landstede
Interview met Tamara Hamstra
Interview met Nico: van Satudarah naar de Heer
De Krachtbundel: indrukwekkende verhalen uit de eerste coronatijd
Interview met Martine Kruider
7 interviews bij Medicampus

Welke teksten en interviews levert schrijfatelier RAAK?