Presenteren

Zoek je een alerte dagvoorzitter en ervaren presentator? Een gespreksleider die ook het contact met de zaal durft op te zoeken?
Interviewer Marco van den Berg van schrijfatelier RAAK helpt je graag. Op het podium, voor de camera, maar ook online bij een seminar. 

Een kwestie van inleven, afstemmen, timen en sfeer bewaken.

Ontspannen presenteren

Een gesprek leiden is luisteren, vragen stellen en samenvatten. Overzicht houden, ook als meerdere partijen aan het woord willen komen. Marco van den Berg stuurt gemakkelijk en soepel bij. Dat is zijn talent. Voor grote groepen spreken, doet hij al jaren. Met de nodige humor en scherpte houdt hij toeschouwers betrokken bij de sprekers.

Hulp nodig bij een presenteren?

Wat zijn de tips bij het presenteren van een bijeenkomst? Hoe ga je om met de camera bij een video-opname? Schrijfatelier RAAK kan je ook helpen bij het voorbereiden van een eigen presentatie. Zowel in het luisteren en begeleiden, als in het schrijven van een script. Wat maakt een boodschap authentiek? Hoe ontlok je die echte glimlach? Neem vrijblijvend contact op voor coaching op locatie of in het schrijfatelier aan de Molenweg 27 in Hierden.

Marco van den Berg Arthur Japin Harderwijk
In gesprek met de schrijver Arthur Japin (voorjaar 2023)
Adriaan van Dis Marco van den Berg bibliotheek interview
Een uitgebreid interview in het theater met schrijver Adriaan van Dis (voorjaar 2024)